Doctor Acorn 2

Astu maailmaan Doctor Acorn 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Valmistaudu uuteen jännittävään seikkailuun, kun rakastettu Tohtori Tammenterho palaa jännittävään fysiikan palapeliseikkailuun osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä kiehtovassa pelissä sinun tehtävänäsi on auttaa Tohtori Tammenterhoa palauttamaan kadonnut lamppunsa, jonka ilkikurinen orava on räjäyttänyt ikkunasta. Tehtävänäsi on ohjata hyvä tohtori turvallisesti 10 monimutkaisen ja haastavan tason läpi, jotka ovat täynnä erilaisia esteitä ja ratkaistavia pulmia osoitteessa Doctor Acorn 2. Kun etenet tasojen läpi, kohtaat lukuisia kiehtovia haasteita. Sinun täytyy oveloittaa lintuja, aktivoida tuulettimia, ohjata ärsyttäviä mehiläisiä ja kerätä matkan varrella kimaltelevia tähtiä. Tohtori luottaa nokkeluuteesi ja ongelmanratkaisutaitoihisi, jotta voitat nämä esteet ja varmistat, että hän pääsee onnistuneesti uloskäynnille. Jokainen taso on ainutlaatuinen testi fysiikan palapelien ratkaisukyvyillesi, ja se lupaa stimuloivan kokemuksen, joka on yhtä viihdyttävä kuin henkisesti mukaansatempaava.

Pelin tavoitteena on saada kaikki 10 tasoa suoritettua voitokkaasti kolmen tähden arvosanalla. Se on saavutus, joka testaa strategista ajatteluasi ja päättäväisyyttäsi. Tohtori Tammenterhon matka on sekä seikkailullinen että visuaalisesti houkutteleva osoitteessa Doctor Acorn 2, joten peli on sekä älyllisesti stimuloiva että taiteellisesti ihastuttava.

Oletko valmis haasteeseen? Tohtori Tammenterho odottaa innokkaasti apuasi tällä jännittävällä matkalla osoitteessa Doctor Acorn 2 ja mahdollisuutta seurata häntä seikkailussa, joka on täynnä fysiikkapohjaisia pulmia. Liity mukaan hauskanpitoon, lähde mukaan tähän aivoja kutkuttavaan seikkailuun ja auta sitkeää sankariamme löytämään kadonnut lamppunsa. Katsotaan, pääsetkö uloskäynnille ja voitat kaikki 10 tasoa voitokkaalla kolmen tähden suorituksella osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutuksessa pelin elementtien kanssa ratkaistaksesi haasteet. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Doctor Acorn 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.