Dr. Panda Daycare

Astu maailmaan Dr. Panda Daycare ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Maailma täynnä ystävällisiä eläimiä ja iloa odottaa sinua, kun pelaat Dr. Panda Daycare. Tässä rentouttavassa pelissä olet vastuussa päiväkodista, ja tehtäväsi on huolehtia söpöistä eläimistä, jotka tulevat luoksesi. Mutta älä huoli, päiväkotisi on täynnä hauskoja asioita, jotka pitävät sinut kiireisenä. Ja mikä tärkeintä, pidä hauskuusasteet maksimissaan. Siitä, että katselet pienoisjunan ajelua junaratoja pitkin, keinut puuponilla, leikit hulavanteella tai koripallolla, on paljon tapoja pitää itsesi kiireisenä.

Ja tämä on vasta ensimmäinen huone! Osoitteessa Dr. Panda Daycare voit jopa valita majoittua eri huoneisiin, joista jokaisessa on omat ainutlaatuiset hauskat aktiviteettinsa. Osa hauskuudesta on keksiä tapoja pitää vieraasi kiireisinä, ja heidän hymynsä näkeminen on vain yksi palkinnoista, joita saat pelatessasi Dr. Panda Daycare. Värikkäiden värien ja iloisen musiikin ansiosta Dr. Panda Daycare on varsin rentouttava peli, ja se on loistava tapa auttaa sinua rentoutumaan. Vaikka se ei ole haastavin peli, jota voit pelata Dr. Panda Daycare, kaikkien eri tapojen selvittäminen, joilla voit olla vuorovaikutuksessa maailman kanssa, on hauska tapa viettää aikaa.

Nauti eläinten ihmeellisestä maailmasta, kun pelaat Dr. Panda Daycare osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiirtä vuorovaikutukseen pelin kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Dr. Panda-sarjan pelejä:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dr. Panda Daycare? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.