Dr. Panda School

Astu maailmaan Dr. Panda School ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Ensimmäinen koulupäivä voi olla hieman pelottava, koska sinun on suunnistettava täysin uudessa ympäristössä. Olemme varmoja, että selviät kyllä, mutta miksi et liittyisi tohtori Pandan ja kaikenlaisten ystävällisten hahmojen seuraan ja tutkisi yhdessä ensimmäistä koulupäivääsi?

Osoitteessa Dr. Panda School pääset tutustumaan kaikenlaisiin eri luokkahuoneisiin, käytäviltä, keittiöstä ja monista muista paikoista, joita koulun ympärillä on. Ja mikä parasta, voit olla vuorovaikutuksessa näiden huoneiden kanssa ja todella tutkia ja tyydyttää uteliaisuuttasi. Hieman perehtyneisyys ympäristöön on suureksi avuksi, kun näet kaikki nämä paikat tosielämässä.

Kauniin grafiikan, iloisen musiikin ja mahtavien ystävien ansiosta, jotka liittyvät seikkailuun, haluat varmasti nähdä kaikki paikat osoitteesta Dr. Panda School.

Aloita kouluseikkailusi Pelitpelit.fi avulla, ja vaikka mikään ei voi valmistaa sinua tähän hämmästyttävään matkaan, Dr. Panda School avulla voit nähdä vilauksen siitä taikuudesta, jonka löydät koulusta.

Pelaa muita Dr. Panda-sarjan pelejä:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dr. Panda School? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.