Dumb Ways to Die

Astu maailmaan Dumb Ways to Die ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista hauskat pelit!

Nauti monista hauskoista (ja raaoista) minipeleistä pelissä Dumb Ways to Die, jossa söpöjen, mutta yllättävän tyhmien hahmojen elämä on aina askeleen päässä tuskallisesta lopusta. Voit estää tämän lopun osallistumalla sarjaan lyhyitä haasteita, joissa reflekseilläsi ja nopealla ajattelullasi on suuri merkitys. Jotkut heistä selviävät, mutta valitettavasti monet eivät. Varmista siis ennen kuin pelaat Dumb Ways to Die, ettet ole herkkähipiäistä tyyppiä, sillä jotkin kuolemat voivat olla raaempia kuin luuletkaan.

Nopeus, jolla peli odottaa sinun reagoivan, on hyvin korkea, ja suurin osa Dumb Ways to Die:n haasteesta tulee tästä, mutta kun alat tutustua Dumb Ways to Die:n maailmaan, tiedät tavallaan, mitä odottaa, ja tulet yhä paremmaksi ja paremmaksi näiden ihastuttavan tyhmien hahmojen pelastamisessa. Tilanteet, joissa joudut sammuttamaan tulipalon napauttamalla nopeasti ruutua juoksemiseksi pois, väistelemään tulevia puremia tai tuhoamaan asteroideja, ovat Dumb Ways to Die:ssa useimmiten absurdeja, mutta tämä takaa, että pysyt varpaillaan, ja se pitää asiat tuoreina ja hauskoina. Ja kun et reagoi tarpeeksi nopeasti, saat toisen mahdollisuuden, jolloin toivottavasti onnistut.

Koko Dumb Ways to Die ajan pääset kokemaan paljon minipelejä, ja ajan myötä onnistut voittamaan ne kaikki. Pelaa siis Pelitpelit.fi ja katso, mihin seikkailu sinut vie.

Kuinka pelata

Käytä hiirtä vuorovaikutukseen pelin kanssa. Jokaisessa minipelissä on ohjeet siitä, miten pelin kanssa toimitaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dumb Ways to Die? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta hauskat pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä