Flower Blast

Astu maailmaan Flower Blast ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Harjoittele aivojasi toisessa hauskassa pulmapelissä osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa Flower Blast. Vaikka Flower Blast säännöt ovat helposti ymmärrettävissä, sen tarjoama haaste tuo terveellisen annoksen hauskuutta, ja jotkut tasot saavat sinut varmasti miettimään hieman, mikä mahdollinen ratkaisu voisi olla. Osa Flower Blast:n hauskuudesta on kuitenkin se, että kierrokset ovat lyhyitä, ja voit aina yrittää uudelleen selvittääksesi, miten edetä ja ratkaista pulma.

Flower Blast koostuu useista tasoista, joiden vaikeusaste kasvaa. Mutta älä huoli, vaikeuskäyrä on melko loiva, ja kun alat oppia, miten Flower Blast toimii, olet tyytyväinen tapaan, jolla se saa sinut miettimään jokaisen tason ratkaisemista. Periaatteessa sinun on poistettava kaikki kukat ruudulta. Tämä onnistuu klikkaamalla punaisia kukkia, jotka ampuvat terälehtensä rajusti joka suuntaan. Jokainen punainen kukka, johon ne osuvat, tuhoutuu. Myöhemmillä tasoilla esitellään kuitenkin muita kukkatyyppejä, ja tässä vaiheessa sinun on todella mietittävä seuraavia siirtojasi, koska muiden kukkien on myös muututtava punaisiksi, jotta ne voidaan tuhota. Sinulla on rajoitettu määrä napautuksia tai osumia, jotka tällainen kukka voi saada, kunnes se muuttuu punaiseksi. Ne voivat päästä tähän tilaan joko saamalla terälehtiä tai napauttamalla niitä. Sinulla on kuitenkin rajallinen määrä napautuksia, joten ole hyvin tarkka siitä, milloin päätät tehdä sen. Ja mikä tärkeämpää, mitä kukkia päätät napauttaa. Paras vaihtoehto on tehdä valtavia ketjureaktioita, joissa punaiset kukat osuvat toisiin punaisiin kukkiin, jotka puolestaan räjäyttävät terälehtensä ja tuhoavat tai muuttavat muiden lähistöllä olevien kukkien tilaa.

Suorita tasot loppuun osoitteessa Flower Blast Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Pelaaminen

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella kukka, jonka kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näitä kukkia sen sijaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Flower Blast? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.