Geometry Rash

Astu maailmaan Geometry Rash ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Varmista, että refleksisi ovat valmiina, kun pelaat Geometry Rash osoitteessa Pelitpelit.fi, sillä tässä pelissä reaktioaikasi ovat elintärkeitä, jos haluat korkeat pisteet. Kun peli alkaa, se ei pysähdy, vain jos törmäät seinään. Varmista, että keräät matkan varrella mahdollisimman monta tähteä, joita voit käyttää avataksesi eri hahmoja, joilla voit pelata. Mutta riippumatta siitä, minkä hahmon valitset, jokaiseen heistä pätevät samat säännöt, ja ainoa avain selviytymiseesi on se, että keksit, milloin on paras aika hypätä joko pois jonkin esteen tieltä tai hyppiä tasanteilla niin, ettet putoa alas.

Onneksi näyttämö, jossa sinun on pelattava, pysyy samana, joten voit opetella ulkoa ne juonikkaammat paikat, joissa sinulla voi olla enemmän vaikeuksia. Joskus sinun on hypättävä oikeaan aikaan välttyäksesi törmäämästä piikkiin, mutta on myös tilanteita, joissa keskittymisesi on oltava todella kohdallaan, sillä sinun on hypättävä nopeasti eri alustoille, jotta et putoa. Alustojen välit pysyvät samoina, mutta kun sinun on hypättävä niin nopeasti peräkkäin, jolloin virheitä ei sallita, asiat voivat muuttua melko intensiivisiksi. Mutta kun onnistut läpäisemään erityisen vaikean tilanteen ja saat hyppyjen rytmin kohdalleen, olet todella oppinut hallitsemaan Geometry Rash ja näet haasteet hauskana tapana viettää aikaa.

Harjoittele refleksejäsi ja keskittymiskykyäsi, kun pelaat Geometry Rash osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Geometry Rash on hyvin yksinkertainen ohjaus: jos käytät hiirtä, sinun tarvitsee vain napsauttaa hiiren vasemmalla painikkeella hypätäksesi. Jos pelaat mobiililaitteella, sinun on hypättävä näyttöä napauttamalla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Geometry Rash? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.