Mine Rusher

Astu maailmaan Mine Rusher ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Lähde kilpajuoksuun selviytyäksesi syvällä maanalaisessa luolastossa, kun pelaat Mine Rusher, peliä, jossa joka kerta kun käännyt kulmaan, joudut putoamaan vielä syvemmälle pimeyden labyrinttiin. Kulmien kääntäminen on Mine Rusher-pelin suurin haaste, sillä peli pyörii tämän liikkeen ympärillä, ja sinun on opittava, milloin on paras aika muuttaa suuntaa, jotta pääset eteenpäin. Näissä vaarallisissa syvyyksissä ei ole aikaa katsella nähtävyyksiä, joten kun aloitat pelin, hahmosi alkaa automaattisesti liikkua eteenpäin siinä toivossa, että ehkä löytäisit uloskäynnin.

Kuten kaivokseen sijoittuvalta peliltä voi odottaa, tunnelma voi olla aika intensiivinen, mutta onneksi sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin polkusi huolellisesta suunnittelusta. Sinulla on esikatselu edessäsi olevasta välittömästä karttapiirroksesta, mutta reaktioiden on silti oltava nopeita, jos haluat selvitä hengissä mahdollisimman pitkään. Sen lisäksi, että onnistut pakenemaan romahtavia palikoita, saat myös kerätä kiiltäviä timantteja, jotka on sijoitettu tähän kaivokseen, joten onnistuessasi kulkemaan suuremman matkan varmistat, että saat kerättyä enemmän ja enemmän timantteja. Jos siis tarvitsisit vielä lisää syitä edetä sen lisäksi, että pelastat henkesi varmalta tuholta. Pelin tunnelmaa parantaa huomattavasti se, että pelissä ei ole liikaa hajallaan olevia elementtejä, jotka todella auttavat sinua uppoutumaan tähän ahdistavaan maailmaan, johon sinut on sijoitettu ja jossa etsit kirjaimellisesti valoa tunnelin päässä. Refleksisi ja keskittymiskykysi ovat tärkeimmät selviytymisvälineesi, joten käytä niitä viisaasti äläkä putoa palikoista!

Astu osoitteessa Pelitpelit.fi sijaitseviin Mine Rusher kaivoksiin ja pääse niin pitkälle kuin mahdollista.

Pelaaminen

Jos käytät hiirtä, vaihda suuntaa napsauttamalla mitä tahansa kohtaa ruudulla. Jos pelaat mobiililaitteella, siirry toiseen suuntaan napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mine Rusher? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.