Get the Word!

Astu maailmaan Get the Word! ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Get the Word! on hauska kopio legendaarisesta Wordle-pelistä, joka valloitti maailman myrskyllä helposti opittavilla säännöillään, sosiaalisilla elementeillään (kaikki pelaajat yrittävät arvata samaa sanaa) ja sillä, että voit yrittää arvata sanan vain rajoitetusti. Pelissä Get the Word! sinun on arvattava nelikirjaiminen sana vain kuudella yrityksellä. Tämä onnistuu kirjoittamalla nelikirjaimisia sanoja tyhjille riveille. Onnekkain tilanne on tietysti se, että onnistut arvaamaan oikean sanan ensimmäisellä yrityksellä, mutta näin käy harvoin. Yleensä tapahtuu niin, että jokaisen kirjoittamasi sanan jälkeen saat selville, mitkä kirjaimet esiintyvät etsimässäsi sanassa. Jos tyhjä laatta muuttuu vihreäksi, se tarkoittaa, että sana ei ainoastaan sisällä kyseistä kirjainta, vaan kirjain on myös samassa paikassa. Jos laatta muuttuu keltaiseksi, se tarkoittaa, että kirjain on etsimässäsi sanassa, mutta se on eri kohdassa. Jokaisen rivin jälkeen ruudun alareunan kirjaimet muuttuvat harmaiksi, jos ne eivät ole etsimässäsi sanassa. Koska kokeilujen määrä on rajallinen, koko kokemus muuttuu melko jännittäväksi, varsinkin kun saavut viimeisille riveille.

Alkuperäisessä Wordle-pelissä oli vain yksi sana päivässä, ja pelaajat eri puolilta maailmaa yrittivät arvata samaa sanaa, mutta Get the Word! -pelissä voit yrittää arvata useita sanoja, ja rajoitus on poistettu. Jos siis haluat saada tarpeeksesi hauskoja sana-arvauspelejä, kannattaa ehdottomasti kokeilla myös Get the Word!. Jos tarvitset lisäapua sanan arvaamiseen, voit myös pyytää apua pelistä.

Pääset maistamaan Wordlen jännittävää kokemusta, kun pelaat Get the Word! osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Valitse kirjaimet näytön alareunasta hiiren vasemmalla painikkeella. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näitä kirjaimia sen sijaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Get the Word!? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.