Gravity Soccer

Astu maailmaan Gravity Soccer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Tässä ainutlaatuisessa jalkapallon ja palapelin yhdistelmässä Gravity Soccer onnistuu yhdistämään nämä kaksi erilaista pelityyppiä hauskalla ja luovalla tavalla. Jalkapallon sääntöjä kunnioittaen Gravity Soccer tavoitteena on saada pallo maalitolpan väliin, mutta sen sijaan, että ohjaisit pelaajia käyttämään syöttöjä ja laukauksia, sinun on valittava tarkkaan, mitkä palikat haluat tuhota, jotta pallo saadaan ohjattua aiottuun määränpäähänsä. Tulet yllättymään siitä, miten paljon jännitystä on edelleen siinä, pääseekö pallo läpi vai ei, vaikka säännöt ovatkin muuttuneet.

Kun etenet, huomaat pian, että sinun on otettava huomioon rampit, jouset ja muut uudet elementit, jotka lisäävät haastetta mutta myös hauskuutta. Jokaisella tasolla on kerättävänä useita tähtiä, ja jos onnistut keräämään ne kaikki, lopullinen sijoituksesi nousee. Kun palaat takaisin ja keräät kaikki tähdet, jotka olet saattanut unohtaa, Gravity Soccer on myös peli, jonka voi pelata uudelleen muutaman kerran, varsinkin kun jotkin tähdet on sijoitettu melko oveliin paikkoihin, ja vain kaikkein sinnikkäimmät voivat kerätä ne. Mutta vaikka et onnistuisi keräämään kaikkia tähtiä, pääset silti etenemään ja pelaamaan pelin loppuun.

Suorita kaikki tasot loppuun ja kerää korkeat pisteet osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Gravity Soccer.

Pelaaminen

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella palikat, jotka haluat poistaa, jotta voit ohjata jalkapallon maalitolppaan. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä poistaaksesi nämä palikat.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Gravity Soccer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.