Guess the Square Root

Astu maailmaan Guess the Square Root ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista matematiikkapelit!

Opettele matematiikkaa Guess the Square Root ja Pelitpelit.fi avulla ja opettele kaikki täydelliset neliöt 1:stä 1000:een. Kuten kaikissa opittavissa käsitteissä, toisto on avainasemassa, ja mikä olisikaan parempi tapa toistaa ja oppia, ellei videopelit? Guess the Square Root on hauska tietokilpailupeli, joka ei kuitenkaan muistuta kouluaikaisia kokeita. Lisäämällä pelimekaniikkaa perinteiseen tietokilpailuun Guess the Square Root tekee jokaisesta tekemästäsi valinnasta jännittävän.

Ja koska toisto on avain menestykseen, Guess the Square Root -pelissä voit aina testata muistisi ja matematiikan taitosi uudelleen. Pian olet oppinut kaikki täydelliset neliöt 1:stä 1000:een. Jokaisessa kysymyksessä sinulla on käytettävissäsi yhteensä 5 sekuntia, mutta vaikka epäonnistuisitkin, voit yrittää uudelleen, etkä ole epäonnistunut, koska voit silti sanoa oppineesi jotain uutta.

Testaa matemaattisia taitojasi ja pidä hauskaa osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Guess the Square Root.

Kuinka pelata

Valitse oikea vastaus painamalla hiiren vasenta painiketta sinisten suorakulmioiden päällä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Guess the Square Root? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta matematiikkapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.