Guess Word

Astu maailmaan Guess Word ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Sanapelit ovat aina hauskoja, koska niitä pelatessa voi oppia, ja kukapa ei pitäisi siitä? With Guess Word Pelitpelit.fi pitää sinut arvailun parissa kierroksen loppuun asti, ja hauskojen sääntöjen ansiosta tulet aina takaisin katsomaan, kuinka hyvä sanavarastosi todella on. Ja vaikka aluksi saattaisitkin kamppailla, muutaman Guess Word -kierroksen jälkeen huomaat varmasti parannusta ja opit arvostamaan sitä, miten hauskaa oppiminen voi olla.

Guess Word -pelissä sinun on, kuten otsikosta voi päätellä, arvattava sana. Tämä sana voi olla joko nelikirjaiminen, viisikirjaiminen tai kuusikirjaiminen sana. Sinun on kirjoitettava mikä tahansa sana, joka sopii tähän sanamäärää koskevaan vaatimukseen, ja kun olet kirjoittanut sanan, näet, että osa taulun laatoista, joissa kyseinen kirjain on, saattaa korostua. Jos korostus on vihreä, se tarkoittaa, että sanan kirjaimen, joka sinun täytyy arvata, pitäisi pysyä kyseisessä paikassa, ja jos korostus on keltainen, se tarkoittaa, että sana sisältää kyseisen kirjaimen, mutta se ei ole kyseisessä paikassa. Sinulla on vain kuusi mahdollisuutta löytää sana, ja joka kerta kun painat Enteriä, toivot, että löydät ainakin toisen kirjaimen tai sen oikean paikan lopullisessa sanassa.

Tietenkin on olemassa vihjejärjestelmä, jota voit käyttää, jos jäät joskus jumiin, ja alussa saatat käyttää sitä, mutta mitä enemmän pelaat, sitä paremmiksi taitosi tulevat, ja käytät tätä järjestelmää yhä harvemmin. Lisäksi opit varmasti paljon uusia sanoja matkan varrella.

Pelaa toista hauskaa peliä sanoilla osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Guess Word.

Miten pelataan

Guess Word voi pelata joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Kirjoita kirjaimet näppäimistöllä tai paina hiirellä virtuaalisia näppäimiä näytöltä, jos käytät PC:tä, tai napauta virtuaalista näppäimistöä, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Guess Word? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.