Halloween Chain

Astu maailmaan Halloween Chain ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zuma pelit!

Pääset Halloween-henkeen osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaat rentouttavaa peliä, joka vie ajatuksesi pois tämän kauden pelottavasta tunnelmasta, kun pelaat Halloween Chain. Kuten nimestä voi päätellä, Halloween Chain on peli, joka lainaa säännöt klassisista Zuma-peleistä, jotka ovat nykyään legendaarisia kaikille, jotka ovat koskaan tarvinneet nopeaa peliä, jossa on sopiva määrä haastetta ja hauskaa pelattavuutta. Ja koska halloween-kaudella on lähes loputon tarjonta mielenkiintoisia tarinoita ja hahmoja, osoitteessa Halloween Chain voit pelata tämäntyyppistä peliä uudelleen tässä pelottavassa ympäristössä.

Jos Zuman hauska pelattavuus on sinulle jo tuttu, tunnet olosi heti kotoisaksi, kun aloitat Halloween Chain. Jos et vielä tunne sääntöjä, voit olla varma, että ne ovat helposti opittavissa, mutta silti ne ovat silti erittäin hauskoja. Päästäksesi seuraavalle tasolle ja saadaksesi pisteitä sinun on ammuttava erivärisiä kuplia ketjuun, joka liikkuu hitaasti kohti tiettyä kohtaa ruudulla. Mutta et voi vain sattumanvaraisesti ampua ketjuun, sillä jos niin teet, se vain vaikeuttaa tilannetta. Vähentääksesi tämän liikkuvan ketjun pituutta sinun on yhdistettävä vähintään kolme samanväristä kuplia. Tämä poistaa koko ryhmän laudalta ja tekee työstäsi paljon helpompaa. Älä kuitenkaan tähtää liian pitkään, sillä ketju ei pysähdy, ja ainoa tapa saada se pitämään lyhyitä taukoja on poistaa siitä kuplaryhmiä.

Koe klassinen Zuma-kaava osoitteessa Pelitpelit.fi Halloween-ympäristössä, kun pelaat Halloween Chain.

Miten pelataan

Jos pelaat PC:llä, käytä hiirtä laukausten kohdistamiseen ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä siihen kohtaan, johon haluat laukausten osuvan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Halloween Chain? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zuma pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.