The Sorcerer

Astu maailmaan The Sorcerer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zuma pelit!

Osoitteessa The Sorcerer sinulla on edessäsi melkoinen maaginen kokemus, varsinkin jos pidät peleistä, jotka testaavat refleksejäsi ja tilatietoisuuttasi. Vaikka pelattavuus saattaa tuntua sinulle heti tutulta, The Sorcerer pystyy silti ilahduttamaan ja tarjoamaan sinulle tuntikausia hauskaa ja rentouttavaa. Vaikka osaat ehkä jo pelata pelejä, joissa sinun on sovitettava yhteen samanvärisiä kuplia, The Sorcerer -pelissä on ylimääräinen ajastin, joka sinun on otettava huomioon, ja tämä ilmenee siinä, miten kuplarivit on sijoitettu pelilaudalle. Tässä rivi liikkuu hitaasti kohti lautaa, ja jos rivi saavuttaa määränpään, häviät tason.

Etenemiseksi sinun on hallittava ruudun keskellä sijaitsevan velhon laukausten kulmaa ja ammuttava kuplia siten, että vähintään kolme samanväristä kuplia on yhteydessä toisiinsa. Näin varmistetaan, että loitsu toimii ja poistaa kyseiset kuplat pelilaudalta. Jos onnistuit vähentämään tällaisen kuplista muodostuvan käärmeen, etenet seuraavalle tasolle. Juju on siinä, että sinun on sopeuduttava nopeasti kuplien liikkeisiin ja ajateltava aina eteenpäin, sillä jokainen laukaus voi muuttaa etenevien kuplien kokoonpanoa rajusti.

Rentoudu osoitteessa Pelitpelit.fi klassisen pelikokemuksen parissa, kun kokeilet The Sorcerer ja suoritat kaikki tasot loppuun!

Pelaaminen

Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä siinä kulmassa, josta haluat ampua kuplia. Jos käytät tietokonetta, käytä hiirtä tähtäämiseen ja paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Sorcerer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zuma pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.