Haunt the House

Astu maailmaan Haunt the House ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kauhupelit!

Ryhdy söpöksi kummitukseksi ja pelottele vieraita karmaisevasta kartanosta osoitteesta Haunt the House, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Emuloinnin voiman ansiosta ja Ruffle.js:n avulla voit pelata joitain suosikki Flash-pelejäsi suoraan selaimestasi osoitteessa Pelitpelit.fi. Toista suosikkiklassikkopelejäsi tai löydä ne ensimmäistä kertaa Pelitpelit.fi -sivustolla ja nauti lukemattomista tunneista hauskaa.

Kuten nimestä voi päätellä, Haunt the House-pelissä toiminta tapahtuu kummitustalossa. Mutta luultavasti hieman eri tavalla kuin mitä ehkä odotit, sillä Haunt the House -pelissä olet kummituksen roolissa, jonka tehtävänä on pelotella vieraat pois, eikä päinvastoin. Yleensä kauhupeleissä sinun täytyy paeta pelottavia tilanteita, mutta Haunt the House -pelissä tehtäväsi on pelotella kaikki vieraat pois talosta. Teet tämän kaikenlaisilla luovilla tavoilla, mutta enimmäkseen manipuloimalla ympäristöä ympärilläsi. Valmistaudu siis riivaamaan kaappeja ja avaamaan ne aina, kun vieras sattuu kävelemään ohi, tai vain ottamaan haltuun kaikenlaisia elementtejä ympäristöstä ja siirtämään niitä ympäriinsä.

Koska talo on täynnä vieraita, sinulla on paljon työtä tehtävänäsi, jos haluat pelotella ihmiset pois, mutta onneksi on paljon mahdollisuuksia saada vieraat pakenemaan huutaen. Oikean tavan löytäminen saada vieraat pakenemaan kauhusta on vain yksi niistä iloista, joita Haunt the House tuo tullessaan.

Pelottele vieraat pois ja astu söpön aaveen rooliin, kun pelaat Haunt the House osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD-näppäimiä liikkumiseen ja paina välilyöntinäppäintä, kun haluat ottaa esineitä haltuusi. Seuraa pelin ohjeita suorittaaksesi edistyneempiä liikkeitä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Haunt the House? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kauhupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä