Hidden Cats: Detective Agency

Astu maailmaan Hidden Cats: Detective Agency ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista piilotettujen esineiden pelit!

Etsi piilotettuja kissoja olemalla erityisen tarkkaavainen ympäristöön, selvittämällä johtolankoja ja seuraamalla kaikkia löytämiäsi johtolankoja, kun pelaat Hidden Cats: Detective Agency osoitteessa Pelitpelit.fi. Anna itsesi uppoutua tähän kauniisti tyyliteltyyn maailmaan, joka tuo sinulle ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen ilmapiirin, ja tunne jännitystä kaikkien kissojen löytämisestä. Kuten näiltä erittäin älykkäiltä otuksilta voi odottaa, Hidden Cats: Detective Agency:n kissat piileskelevät kaikenlaisissa paikoissa, ja vain sitkeimmät ja kärsivällisimmät kissadekkarit pystyvät löytämään ne kaikki.

Olipa kyse sitten appelsiinipinon alta katsomisesta, jonkun takaa katsomisesta tai vain hyvin piilossa olevan, lähes naamioituneen kissanpennun havaitsemisesta, Hidden Cats: Detective Agency on aina haastava, ja sinun on oltava tarkkaavainen, jos haluat onnistua. Ja jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia löytää kissa, voit pyytää peliltä vihjeitä. Vihje ei suoranaisesti näytä sinulle kissan sijaintia, mutta sen pitäisi ohjata sinut oikeaan suuntaan. Kun astut Fayen kenkiin ja luotettavan ja ystävällisen kissakumppanisi Porkkanan avulla lähdette yhdessä hauskalle matkalle etsimään kaikkia piilotettuja kissoja.

Tutki kauniita kaupunkeja ja löydä kaikki piilotetut kissat, kun pelaat Hidden Cats: Detective Agency osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi kissat ruudulla tai toimiaksesi vuorovaikutuksessa muiden pelin elementtien kanssa (eri esineet näyttämöllä tai Clue-painike).

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hidden Cats: Detective Agency? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta piilotettujen esineiden pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä