King Solitaire

Astu maailmaan King Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

King Solitaire on yksinkertainen pasianssipeli, jossa keskitytään luomaan korttipinoja, joilla on sama väri. Pelaaminen tapahtuu siten, että yrität lisätä pelilaudalla olevaa numeroa huonomman numeron, jolla on myös erivärinen väri. Se on hyvä tapa testata taitojasi, ja voit myös halutessasi vetää kortteja pois, mikä lisää kokemusta.

Peli myös seuraa, kuinka monta siirtoa teit saadaksesi kaiken valmiiksi, ja sinulla on myös ajastin ja tulostaulu. Sen avulla voit seurata itseäsi niin paljon kuin voit, ja se tuo myös erittäin nautinnollisen ja palkitsevan kokemuksen.

Joka kerta, kun pelaat King Solitaire, aloitat eri laudalta, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Sinusta King Solitaire on varmasti hauskaa, sillä aina on jotain siistiä ja uutta pelattavaa. Jos pidät pasianssipeleistä tai vain korttipeleistä yleensä, King Solitaire tuo mukavan käänteen, ja haluat todellakin löytää uusia tapoja parantaa pistemäärääsi. Kokeile sitä osoitteessa Pelitpelit.fi heti ja pidä hauskaa hauskan ja jännittävän pasianssin parissa.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelielementtien kanssa, jos käytät PC:tä. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava näyttöä vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö King Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.