Spider Solitaire

Astu maailmaan Spider Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Spider Solitaire on erilainen muunnelma suositusta pasianssipelistä, ja siinä on hauskoja ja jännittäviä käänteitä. Voit valita vaikeusasteen sen mukaan, kuinka monta pukua haluat peliin, 1:stä 4:ään. Säännöt ovat melko lailla samat kuin missä tahansa pasianssipelissä, sinun on vain luotava samanvärisiä ryhmiä ja vietävä ne pelilaudan oikealle puolelle.

Spider Solitaire -pelissä on kuitenkin eräs kierre, sillä et voi oikeastaan nostaa kortteja. Sen sijaan sinun on yritettävä yhdistellä kortteja, jotta voit luoda täyden värin ässästä kuninkaaseen, ja sitten voit laittaa sen sivuun. Tämä lisää pelattavuuden haastavuutta, sillä se tekee pelistä huomattavasti vaikeamman ja koko ajan paljon nautittavamman.

Peli on täysin satunnaistettu joka kerta, joten uudelleenpeluuarvoa on paljon ja huomaat hämmästyväsi uusista haasteista, jotka sinun on kohdattava. On hyvä idea aloittaa matalammalla vaikeusasteella ja tutustua peliin, ja sitten hienostella asioita taitojesi mukaan. Kokeile Spider Solitaire nyt osoitteessa Pelitpelit.fi, se on hieno korttipeli, joka on aikasi arvoinen.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta pelielementtien kanssa toimimiseen, jos käytät tietokonetta. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava näyttöä, jotta voit olla vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Spider Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.