Klondike Classic Solitaire

Astu maailmaan Klondike Classic Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Klondike Classic Solitaire on ihana pasianssipelimuunnelma, jossa on omat, kauniit käänteensä. Tämän pelin päätavoitteena on täyttää kaikki 4 pohjaa noudattamalla nousevaa värijärjestystä. Voit kuitenkin siirtää nämä laskevat sekvenssit millä tahansa määrällä kortteja mihin tahansa muuhun pinoon. Halutessasi voit myös siirtää kasan uuteen soluun, jos haluat.

Peli sallii sinun lisätä kuninkaita vain vapaakennoihin, joten siihen sinun on keskityttävä. Pelatessasi voit vetää kortin, jos pelilaudalla ei ole enää siirtoja. Klondike Classic Solitaire tuo hienon lähestymistavan pasianssipeliin, ja voit pelata tätä upeaa peliä uudelleen ja uudelleen. Se tekee siitä todella hauskan, ja lopulta tulet hämmästymään siitä, miten hauskaa se voi olla.

On mahdollista pelata uudelleen vain yrittäen saada paremmat pisteet. Klondike Classic Solitaire on saatavilla osoitteessa Pelitpelit.fi, ja voit pelata sitä lukemattomia kertoja yrittäessäsi saada parhaat mahdolliset pisteet. Kokeile sitä itse, ja tulet hämmästymään kokemuksesta!

Kuinka pelata

Valitse kortit hiirellä, jos käytät tietokonetta, tai napauta näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Klondike Classic Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.