Krunker

Astu maailmaan Krunker ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Liity moninpelihupiin kuuluisassa moninpeli-areenaräiskintäpelissä, Krunkerissa! Taistele pelaajia vastaan ympäri maailmaa ja todista kaikille, kuka on paras pelin tarjoamissa intensiivisissä räiskinnöissä!

Legendaarisesta Counter Strikesta lainattu Krunker on peli, jossa nopeat reaktioajat ja kartan hyvä tuntemus antavat sinulle etulyöntiaseman vastustajiasi vastaan. Muista myös olla aina liikkeellä, sillä paikallaan oleva kohde on erittäin helposti osuttava kohde, joka vain odottaa, että se ammutaan pois!

Peli tuo myös ainutlaatuisia elementtejä klassiseen kaavaan, kuten ainutlaatuisten luokkien, kuten etsivien, metsästäjien ja jousimiesten, valitseminen, joista kukin tuo areenalle erilaiset aseet. Näiden lisäksi arsenaalivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, sillä voit valita rynnäkkökiväärin, tarkkuuskiväärin, haulikon ja muiden mielenkiintoisten ja ainutlaatuisten aseiden välillä.

Liity mukaan hauskanpitoon osoitteessa Pelitpelit.fi with Krunker!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Krunker? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.