Ludo Fever

Astu maailmaan Ludo Fever ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lautapelit!

Onnen ja strategian peli odottaa sinua osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Ludo Fever. Voit joko kutsua ystäväsi ja pelata kierroksen yhdessä, tai voit valita pelaamisen tietokoneen ohjaamia vastustajia vastaan. Liikkuminen Ludo Fever -pelissä määräytyy täysin nopan heiton perusteella, mutta mukana on myös jonkin verran strategiaa. Kuten noppapeliltä voi odottaa, voit olla varma, että joskus onni on puolellasi ja joskus ei. Ludo Fever -pelin voittajan ratkaisee se pelaaja, joka onnistuu siirtämään kaikki neljä nappulaansa ruudun keskelle sijoitettuun kolmioon.

Kullakin pelaajalla on neljä nappulaa, ja sen, kuka pääsee siirtymään ensimmäisenä, ratkaisee se, joka heittää nopan suurimman arvon. Voit siirtää nappuloitasi vain, jos heität kuutosta. Strategiaosuus osoitteessa Ludo Fever tapahtuu pääasiassa sen mukaan, mitä nappuloita valitset siirrettäväksi. Jos jokin nappulasi astuu toisen pelaajan nappulan päälle, hänen nappulansa palaa lähtöasemaansa. Sama sääntö pätee tietysti sinuun, joten sinun on aina oltava tarkkana, kun olet lähellä muita pelaajia. Lisäksi kaksi samalle pelaajalle kuuluvaa nappulaa muodostaa lohkon, jota muut eivät voi ohittaa. Toinen tapa, jolla tuuri ratkaisee voittajan, on se, että voit sijoittaa nappulan kolmioon vain, jos heität tarkan määrän paikkoja, jotka ovat nappulan ja kolmion välissä.

Rentoudu ja toivo, että heität onnekkaita heittoja pelatessasi Ludo Fever osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Jos pelaat PC:ltä, käytä hiiren vasenta painiketta pelin kanssa toimimiseen. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ludo Fever? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lautapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.