Magic Match

Astu maailmaan Magic Match ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Matkusta maagiseen ja rauhalliseen valtakuntaan ja harjoittele havainnointikykyäsi, kun pelaat Magic Match, hauskaa peliä täynnä eläviä värejä. Voittaaksesi pelissä Magic Match sinun on löydettävä vähintään kaksi samantyyppistä elementtiä, jotka ovat myös vierekkäin, ja napsautettava yhtä niistä. Tämä poistaa ne pelilaudalta ja muuttaa myös näyttämön kokoonpanoa. Näin varmistetaan, että mukana on myös hieman strategiaa.

Pelilaudan tyhjentämisen avuksi on myös erilaisia esineitä, joita voit valita. Esimerkiksi pommeja, jotka tyhjentävät pienen alueen läheltään, tai raketteja, jotka tyhjentävät kaiken suorassa linjassa.

Ja koska haaste tekee asioista aina hieman hauskempia, osoitteessa Magic Match on joitakin ehtoja, jotka sinun on täytettävä edetäksesi seuraavalle tasolle. Ruudun vasemmassa yläkulmassa näet, kuinka monta tietyn tyyppistä laattaa sinun on tyhjennettävä, ja ruudun keskellä ylhäällä näkyy, kuinka monta siirtoa voit tehdä.

Tutustu toiseen rentouttavaan peliin osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä tyhjentää pelilauta mahdollisimman vähillä siirroilla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Magic Match? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.