Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Astu maailmaan Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista mahjong pelit!

Pelissä Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds testataan paitsi Mahjong-taitojasi, myös kykysi keskittyä peliin eikä ruudulla oleviin herkullisiin karkkeihin. Tarvitset kaiken keskittymiskykysi, sillä kun aikaraja on vain 640 sekuntia ja kun klassiseen Mahjong-kokemukseen on lisätty uusi ulottuvuus, et voi hukata aikaa näytillä olevien herkkujen nauttimiseen.

Kaikista näistä muutoksista huolimatta Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds pelattavuus pitää sinut palaamassa takaisin. Totutut säännöt ovat edelleen läsnä tässä Mahjongin 3D-versiossa, ja sinun on sovitettava yhteen kaksi palaa, joissa on sama sokerinen ruoka, mutta voit valita vain ne, jotka on sijoitettu kuution reunalle.

Testaa muistisi ja keskittymiskykysi Pelitpelit.fi ja pelaa Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, joka on vain yksi monista Mahjong-peleistämme, joita voit pelata milloin vain haluat.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta mahjong pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.