Mahjong Dimensions: 350 seconds

Astu maailmaan Mahjong Dimensions: 350 seconds ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista mahjong pelit!

Vain 350 sekunnin aikarajalla Mahjong Dimensions: 350 seconds asettaa Mahjong-taitosi todella koetukselle. Kun tähän lisätään vielä se, että peli on 3D-peli, sinun on todella tiedettävä, mitä teet saadaksesi tason valmiiksi ennen ajan loppumista. Mutta jos et onnistu ensimmäisellä kerralla, voit yrittää uudelleen, sillä osoitteessa Pelitpelit.fi voit aina aloittaa tason uudelleen.

Kuten missä tahansa klassisessa Mahjong-pelissä, sinun on löydettävä pari laattaa, joissa on sama piirros, ja niiden on oltava kuution reunoilla. Älä unohda, että olemme nyt 3D:ssä, ja lauta, jota odotit, on nyt kuutio, jota sinun on kierrettävä löytääksesi laatat.

Kun peliin on asetettu aikaraja, paine on todella kova, ja taitosi joutuvat äärimmäiseen testiin. Katso, kuinka pitkälle pääset osoitteessa Mahjong Dimensions: 350 seconds.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mahjong Dimensions: 350 seconds? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta mahjong pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.