Math Duck

Astu maailmaan Math Duck ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista matematiikkapelit!

Harjoittele matemaattisia taitojasi ja testaa refleksisi söpössä pelissä, jossa yhdistyvät matematiikkapelit ja taitopelit hauskassa paketissa, jota voit helposti pelata osoitteessa Pelitpelit.fi. Math Duck -pelissä pelaat söpönä ankkana, ja useiden tasojen aikana sinun on suunnistettava huolellisesti ympäristössä, suunniteltava seuraavat siirtosi ja ratkaistava kaikenlaisia yhtälöitä. Jokaisella tasolla Math Duck on vähintään yksi yhtälö, joka sinun on ratkaistava, jos haluat jatkaa peliä. Näissä yhtälöissä on tyhjä kohta, joka sinun on täytettävä, ja täytät sen asettamalla päällekkäin ruudulle sijoitettuja suorakulmioita, joissa on oikea vastaus. Myöhemmillä tasoilla voi olla useita yhtälöitä, jotka sinun on ratkaistava, ja myös suorakulmioiden päällekkäisyysjärjestys on erittäin tärkeä, joten ole tarkkana yhtälön sijainnin kanssa.

Mutta Math Duck testaa myös refleksejäsi, ja kun olet keksinyt oikean vastauksen, sinun on otettava nopeasti avain, jotta voit avata oven ja siirtyä seuraavalle tasolle. Osoitteessa Math Duck on aikaraja, joten varmista, että suunnittelet siirtosi huolellisesti. Vaikka et onnistuisikaan ensimmäisellä kerralla, voit aina yrittää uudelleen, ja yhdessä söpön ankan kanssa voit ratkaista sinua odottavat matemaattiset arvoitukset.

Ratkaise yhtälöitä ja pidä hauskaa osoitteessa Pelitpelit.fi pelatessasi Math Duck.

Kuinka pelata

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä liikuttaaksesi ankkaa ympäristössä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Math Duck? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta matematiikkapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.