Minicraft

Astu maailmaan Minicraft ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista minecraft pelit!

Anna mielikuvituksesi valloilleen ja askartele sydämesi kyllyydestä, kun pelaat Minicraft osoitteessa Pelitpelit.fi. Kuten suositussa Minecraft-pelissä Minicraft, voit muokata maailman rakennetta sijoittamalla maahan erilaisia palikoita. Voit rakentaa kaikenlaisia hämmästyttäviä rakennelmia, ja tämä venyttää varmasti luovia lihaksia. Kun käytössäsi on useita rakennuspalikoita, mielikuvituksesi voi todella laukata. Näillä rakennuspalikoilla on kaikilla erilaisia ominaisuuksia, joten sinun on opittava, milloin on paras aika käyttää kutakin, jos haluat saada aikaan optimaalisen rakenteen.

Avoin maailma, joka on käytettävissäsi Minicraft -pelissä, muistuttaa varmasti Minecraftin valtavaa leikkikenttää, josta Minicraft on saanut inspiraationsa. Kun lyöt palikoita maahan, voit kaivertaa uusia polkuja ympäröivään maailmaan ja luoda sen sitten uudelleen haluamallasi tavalla. Lisäksi voit myös tutkia ja löytää kaikenlaisia salaisuuksia, joita on ripoteltu ympäri maailmaa Minicraft. Rakentaessasi sinun on myös oltava tietoinen vaaroista, jotka vaanivat ympäri maata. Siksi sinun pitäisi myös takoa aseita suojellaksesi itseäsi vaarallisilta vihollisilta, jotka voivat iskeä sinuun milloin tahansa.

Uppoudu maailmaan, jonka oma mielikuvituksesi on luonut, kun pelaat Minicraft osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä liikkumiseen ja hiirtä katsellaksesi ympärillesi ja hiiren vasenta painiketta rakentaaksesi tai kaivertaaksesi uuden tien.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Minicraft? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta minecraft pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä