Moto X3M Pool Party

Astu maailmaan Moto X3M Pool Party ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista urheilupelit!

Ryhdy uhkarohkeaksi ja räiskäise stunt-pyöräilyn maailmassa Moto X3M Pool Party -pelissä, joka on Moto X3M -sarjan jatko-osa. Tässä näyttävässä, vesiaiheisessa pyöräilypelissä tavoitteena on voittaa 22 kesäaiheista tasoa mahdollisimman nopeasti. Edessäsi on monia haasteita jättimäisistä vedenalaisista putkista piikkisten esteiden väistelyyn, ja vain kaikkein päättäväisimmät pääsevät kisan loppuun. Kun kaadut, pääset nopeasti takaisin peliin nokkelan tarkistuspistejärjestelmän avulla, jonka avulla pääset aina takaisin toimintaan.

Onko sinussa ainesta saada 3 tähteä jokaisen tason lopussa? Pelaa nyt Moto X3M Pool Party -peliä ja ota selvää! Kun kaadut, pääset nopeasti takaisin peliin nokkelan tarkistuspistejärjestelmän avulla, joka saa sinut aina takaisin toimintaan. Onko sinussa ainesta saada 3 tähteä jokaisen tason lopussa? Pelaa nyt Moto X3M Pool Party -peliä ja ota selvää!

Pelaa muita moto x3m-sarjan pelejä:

  1. Moto X3M Winter
  2. Moto X3M Spooky Land
  3. Moto X3M

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Moto X3M Pool Party? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta urheilupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.