New Daily Sudoku

Astu maailmaan New Daily Sudoku ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sudokupelit!

Treenaa aivojasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja nauti New Daily Sudoku, pulmapeli, joka todella haastaa logiikkataitojasi. Vaikka pelissä on paljon numeroita, Sudoku ei ole matemaattinen peli, vaan kyse on numeroiden sijoittamisesta ruudukkoon. Koska kyseessä on arvoituspeli, numeroiden sijoittelussa on tietysti noudatettava tiettyjä sääntöjä, ja New Daily Sudoku, kuten useimmissa tämäntyyppisissä peleissä, vaatii, että 9x9-ruudukko täytetään numeroilla siten, että jokainen rivi, sarake ja jokainen yhdeksästä 3x3-alueesta, jotka muodostavat ruudukon, sisältää kaikki numerot 1-9. Tämän vuoksi on tärkeää, että numerot sijoitetaan siten, että jokainen rivi, sarake ja jokainen yhdeksästä 3x3-alueesta, jotka muodostavat ruudukon, sisältää kaikki numerot välillä 1-9. Tämä kuulostaa helpolta, mutta kaikkien näiden sääntöjen huomioon ottaminen voi olla melkoinen haaste.

Koska harjoittelu on elintärkeää, jos haluat parantaa taitojasi millä tahansa alalla, New Daily Sudoku tarjoaa sinulle uuden logiikkapulman joka päivä. Näin varmistetaan, että voit ratkaista uuden Sudoku-kierroksen joka päivä ja että jokainen pulma on uusi pulma joka päivä. Jokainen New Daily Sudoku -kierros alkaa siten, että ruudukko on osittain täytetty, ja ratkaistaksesi sen sinun on täytettävä tyhjät kohdat oikealla numerolla. Ja koska kaikki aloittavat eri taitotasolla, New Daily Sudoku antaa sinun mukauttaa vaikeustasoasi valitsemalla joko Helppo, Keskivaikea tai Vaikea -tilan, joista jokainen tarjoaa erilaisen kokemuksen, mutta säilyttää silti Sudokun klassisen haasteellisuuden. Jos tarvitset lisäapua, voit myös käyttää pelin tarjoamia hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten vihjeen pyytämistä. Kaikkien pitäisi pystyä nauttimaan New Daily Sudoku, joten älä pelkää, jos et vielä hallitse sääntöjä, sillä New Daily Sudoku -sivuston avulla voit silti pitää hauskaa ja harjoitella logiikkataitojasi!

Pelaa klassista logiikkapulmaa Pelitpelit.fi ja kokeile New Daily Sudoku.

Kuinka pelata

Valitse ruudulla olevat elementit hiiren vasemmalla painikkeella, jos pelaat PC:llä. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö New Daily Sudoku? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sudokupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.