MathDoku

Astu maailmaan MathDoku ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sudokupelit!

Opettele matematiikan peruslaskutoimitukset hauskalla tavalla Pelitpelit.fi ja MathDoku avulla pelissä, jossa yhdistyvät matematiikka ja sudokun tarjoama klassinen pulmakokemus.

MathDoku tietää, että matematiikka voi joskus olla vaikeaa, joten se antaa sinun valita vaikeustason, tässä tapauksessa ruudukon koon. Kuten sudokussa, numeron voi sijoittaa vain kerran tietylle riville tai sarakkeelle. Mutta toisin kuin sudokussa, tässä on tarkoitus katsoa tarkkaan, miten taulu on jaettu segmentteihin, ja etsiä sitten kunkin segmentin kulmasta sitä vastaava numero ja sen vieressä oleva operaattori. Kun löydät sen, tiedät, minkä luvun segmentin on oltava ja mitä operaatiota sijoitetut numerot suorittavat, jotta tämä luku saavutetaan. MathDoku -sivustolla on hyödyllinen laskin, jota voit käyttää, sekä mahdollisuus paljastaa segmentin numerot.

Opettele matematiikkaa hauskalla tavalla, kun olet osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaat MathDoku.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö MathDoku? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sudokupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.