Parking Panic

Astu maailmaan Parking Panic ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pysäköintipelit!

Pois parkkipaikalta tässä hauskassa pulmapelissä osoitteessa Pelitpelit.fi, ja yritä järjestää autot niin, että autosi pääsee pois täpötäydeltä parkkipaikalta. Kun ympärillä on kaikenlaisia erikokoisia autoja kuorma-autoista pienempiin autoihin, ainoa tapa päästä ulos on, että olet kärsivällinen ja analysoit huolellisesti ympäristöäsi ja käytettävissäsi olevaa rajallista tilaa. Ulospääsy on aina mahdollista, ja löydät varmasti, mitkä autot ovat tielläsi ja miten saat ne pois tieltä.

Osoitteessa Parking Panic on paljon erilaisia tasoja, joilla kaikilla on oma vaikeusasteensa, ja myöhemmät tasot ovat erityisen hankalia ratkaista. Mutta kun pääset niihin, sinulla on paljon enemmän kokemusta parkkipaikalta pois pääsemisestä, joten olet varmasti tyytyväinen ylimääräiseen haasteeseen. Lisäksi, jos haluat lisää haastetta kokemukseesi, voit aina yrittää saada kolme tähteä jokaisella tasolla, ja saat ne pääsemällä ulos mahdollisimman nopeasti.

Testaa logiikkataitojasi ja kärsivällisyyttäsi, kun pelaat Parking Panic osoitteessa Pelitpelit.fi ja pääset pois parkkipaikalta.

Kuinka pelata

Valitse autot hiiren vasemmalla painikkeella ja siirrä hiirtä painiketta alaspainettuna siihen suuntaan, johon haluat auton liikkuvan. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Parking Panic? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pysäköintipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.