Police Urban Parking

Astu maailmaan Police Urban Parking ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pysäköintipelit!

Jos olet kuljettaja, tiedät ehkä, miten hankalaa auton pysäköinti voi olla ja miten keskittynyt sinun on oltava, jotta pysäköit autosi oikein. Tämä on loppujen lopuksi odotettavissa, sillä tarkat liikkeet eivät ole kovin helppoja, kun yli tonnin painoinen ajoneuvo on sijoitettava tiettyyn paikkaan.

Police Urban Parking vie auton pysäköinnin äärimmilleen, sillä jokainen pieni muutos ohjauspyörässä liioitellaan huomattavasti, joten jos odotat pientä suunnanmuutosta, saatat yllättyä huomatessasi, että oletkin nyt täysin päinvastaiseen suuntaan. Mutta joskus, kun teet jotakin ääriolosuhteissa, kun joudut saman tilanteen eteen, mutta suotuisammissa olosuhteissa, esimerkiksi kun ohjauspyöräsi ei reagoi kuin siinä olisi painoja, saatat huomata, että asiat ovat huomattavasti helpompia. Yhä vaikeustasoltaan kasvavassa sarjassa Police Urban Parking pyytää sinua pysäköimään siistin poliisiauton tiettyyn paikkaan ja joskus tiettyyn suuntaan päin.

Vaikka kaikenlaisia esteitä voi tulla tiellesi lukuisilla tasoilla, joita Police Urban Parking tarjoaa, myös taitosi kasvavat, joten olet varmasti tyytyväinen ylimääräiseen haasteeseen. Sopeudut varmasti auton hankaliin hallintalaitteisiin, ja sinusta tulee ammattilainen pysäköinnissä lyhyessä ajassa.

Vie ajotaitosi uudelle tasolle, kun pelaat Police Urban Parking osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Pelaaminen

Siirrä poliisiautoa nuolinäppäimillä varovasti kohti tiellä olevien isojen sulkujen osoittamaa pysäköintipaikkaa. Älä osu mihinkään matkalla sinne, muuten sinun on aloitettava taso uudelleen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Police Urban Parking? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pysäköintipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.