Penguin Diner

Astu maailmaan Penguin Diner ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ravintolapelit!

Tutustu Penny-pingviiniin, uuteen kumppaniin kulinaarisessa kaaoksessa osoitteessa Penguin Diner! Tämä ärhäkkä pikkulintu oli juuri nauttimassa leppoisasta Etelämantereen vaelluksesta, kun se eksyi polulta ja joutui suuriin vaikeuksiin. Eksyksissä? Selvä. Rikki? Tuplatarkastus. Penny-parka tarvitsee apuasi ansaitakseen veneen verran rahaa ja päästäkseen takaisin kotiin suloisen pingviiniperheensä luokse!

Joten tervetuloa mukaan Pennyn hurjaan ja hullunkuriseen ravintolaseikkailuun osoitteessa Pelitpelit.fi! Kiinnitä esiliinasi ja valmistaudu sukeltamaan hulvattomalle matkalle ravintolan johtamisen hulluun maailmaan. Kun Penny on rinnallasi, valmistaudu tarjoilemaan hymyjä, naurua ja tietysti herkullisia aterioita! Kuvittele tämä: vilkas kuppila täynnä nälkäisiä asiakkaita, joilla kaikilla on omat omituiset mielihalunsa ja törkeät vaatimuksensa. Sinun ja Pennyn tehtävänä on pitää kaaos kurissa ja varmistaa, että jokainen tilaus tarjoillaan mahtavuuden kera. Mikään tehtävä ei ole liian suuri tai liian pieni tälle dynaamiselle pingviinikaksikolle, aina sihisevien pannukakkujen kääntämisestä houkuttelevien pirtelöiden valmistamiseen!

Mutta varo, ystäväni, sillä Pennyn maailmassa odottamaton on normaalia. Valmistaudu kohtaamaan mielettömiä haasteita, jotka koettelevat nopeaa ajatteluasi ja salamannopeita refleksejäsi. Mutta ei hätää! Liity Pennyn seuraan hänen eeppisellä matkallaan takaisin pingviinikavereidensa luo. Nokkeluudellasi, nopeilla reflekseilläsi ja ripauksella pingviinien charmia ei ole estettä, jota et voisi voittaa. On aika päästää sisäinen kokki valloilleen, ottaa hulluus vastaan ja auttaa Pennyä pääsemään kotiin, yksi tyytyväinen asiakas kerrallaan! Kun Penny on rinnallasi, kaikki on mahdollista!

Kun voitat jokaisen kulinaarisen pulman, ansaitset kylmää, kovaa rahaa, joka tuo Pennyn lähemmäs hänen rakasta perhettään. Joten, mitä sinä odotat? Laita pelinaamasi päälle, sukella herkulliseen kaaokseen ja auta Pennyä nostattamaan myrsky hänen hullunkurisessa ravintolassaan, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Etelämantereella voi olla pakkasta, mutta nauru, seikkailu ja rahanteko ovat kuumempia kuin jalapeñopippuri kesäpäivänä!

Näin pelaat

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin elementtien kanssa, kuten asiakkaiden ja heidän tilaustensa valitsemiseen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näitä elementtejä.

Pelaa muita Penguin Diner-sarjan pelejä:

  1. Penguin Diner 2

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Penguin Diner? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ravintolapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.