Punk Lolita Fashion

Astu maailmaan Punk Lolita Fashion ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Tutustu tähän Rinmarun super siistiin pukeutumispeliin! Jos pidät punk-tunnelmista ja rakastat Lolita-pelejä, tulet olemaan täysin koukussa tähän peliin! Ensinnäkin saat valita ihonvärisi, hiusvärisi ja kampauksesi. Halusitpa sitten lyhyen punk-tyylin tai jotain pitkää ja särmikästä, kaikki on mahdollista.

Nyt voit sukeltaa vaatekaappiin, joka on täynnä trendikkäitä Y2K-asuja, joissa on emo- ja pelottavia tyylejä. Oletko enemmän vaihtoehtoinen pop-rock-laulaja? No, valitse tappava paita tai pusero, kerrosta se Lolita-tyylisillä hameilla, lyhyistä leveisiin ja pitkiin, jotka kaikki on koristeltu siisteillä pääkallo- ja goottikuvioilla!

Seuraavassa osiossa voit ottaa viktoriaanisen inspiraation tummilla mekoilla, legginsseillä, sukkahousuilla ja pitkillä teollisuussaappailla, korkokengillä tai lenkkareilla - vaikka, olkaamme tosissamme, saappaat hallitsevat täällä täysin.

Viimeistele ulkoasu punaisella tai mustalla solmiolla, mahtavilla hatuilla, punk-vöillä, pääkallo- tai ristikaulakoruilla ja kaikenlaisilla pelottavilla rihkamakoruilla. Voit jopa rokata emo-kallolaukkua ja paljon muuta! Äläkä unohda napsauttaa värillisiä ympyröitä vaihtaaksesi taustaväriä.

Kun olet tyytyväinen eeppiseen luomukseesi, paina Valmis-painiketta ja näytä tyylisi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Punk Lolita Fashion? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä