Seven Stylish Days

Astu maailmaan Seven Stylish Days ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Valmistaudu muotivillitykseen, joka valaisee ruutusi, sillä Seven Stylish Days on täällä tarjoilemassa sinulle hurjimpia, trendikkäimpiä ja leuat pudottavia lookeja ikinä! Se on tyylin välienselvittely, joka saa sinut huutamaan "Jaa, kuningatar!", kun sukellat viikon ajan upeaan muotiviikkoon seitsemän upean prinsessamme kanssa. Ota tyyliskeptikkosi mukaan, sillä on aika hallita kiitotietä!

Maanantai alkaa Beachside Romance -ohjelmalla, jossa prinsessamme nauttii auringosta tyylillä. Kuvittele tämä: virtaavia mekkoja, löysiä hattuja ja sandaaleja, jotka ovat rento tyylikkyys. He astelevat rantaviivalla kuin omistaisivat sen, ja niinhän he tekevätkin!

Mutta pitäkää kiinni hatuistanne, sillä tiistaina on kyse tulevasta boho-morsiamesta. Aivan oikein, puhumme Boho-häät-tunnelmasta! Se on virtaavia mekkoja, kukkakruunuja ja sitä huoletonta henkeä, joka on niin boheemia. Se on kuin Coachella kohtaa sadun, ja se saa meidät kaikki tuntemaan sen.

Nyt käännytään keskiviikkoon, jossa Glamorous Night Out on pelin nimi. Paitoja, glitteriä ja korkokenkiä, jotka tavoittelevat tähtiä. Tämä prinsessa astuu ulos tyylillä, eikä punaisella matolla ole mitään häntä vastaan!

Torstaina on vuorossa Chic in the City. Ajattele tyylikkäitä pukuja, siistejä mekkoja ja ripauksen asennetta, joka on valmis kiitotielle. Tämä prinsessa näyttää kaupungille, kuka on pomo, johtokunnan kokouksista kattojuhliin.

Mutta odota, on vielä muutakin! Perjantai tuo mukanaan grungea, ja se on niin siistiä. Ahdistuneita farkkuja, graafisia t-paitoja ja vaivattoman särmikäs tunnelma, joka huutaa: "Heräsin tällaisena". Tämä prinsessa rokkaa grunge-lookia kuin ei olisi kenenkään asia!

Emmekä tietenkään voi unohtaa lauantaita. On tanssiaisten aika, ja nämä prinsessat häikäisevät kuin koskaan ennen. Puvut, jotka pyörivät, kimaltelevat korut ja hiukset, jotka ovat kruunun arvoiset. Tämä on ikimuistoinen ilta, ja hän omistaa valokeilan.

Pidä kuitenkin kiinni tyylitiarastasi, sillä et ole vain luomassa asuja! Olet myös asusteiden ja meikin mestari. Olet tyylikuiskaaja, jota kaikki ovat odottaneet, aina laukuista koruihin, jotka loistavat kuin tähdet. Ja meikissä annat heille lookit, jotka ovat loistavia koko päivän. Kun olet luonut nämä hurjat kokonaisuudet, ota luomuksesi talteen! Lataa nämä leukoja hivelevät asusteet, näytä ne porukallesi ja anna maailman todistaa tyylitaitosi. Tämä on tyyliseikkailu, joka saa kaikki puhumaan, joten valmistaudu tuomaan muodin paloa ennennäkemättömällä tavalla!

Valmistaudu siis osoitteeseen Seven Stylish Days, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uuden aallon muodin taikaa. Rantaunelmista tanssiaisunelmiin, olet tyyli-ikoni, jota he ovat odottaneet. Kiitotie odottaa, ja sinä aiot tehdä siitä valtakuntasi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Seven Stylish Days? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.