Rio Rex

Astu maailmaan Rio Rex ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Dinosaurukset ovat aina siistejä, mutta oletko koskaan miettinyt, miten siistiä olisi, jos dinosaurukset eläisivät meidän aikanamme? Tai jos ne voisivat heittää liekkejä suustaan? Älä kuvittele enää ja pelaa Rio Rexiä, hauskaa peliä, jossa pelaat T Rexinä, joka aiheuttaa suuria määriä vahinkoa kaikenlaisilla eri tasoilla.

Mutta älä luule, että voit aiheuttaa riehumista, eivätkä ihmiset yritä estää sinua. Sinun on oltava jatkuvasti varovainen ja vältettävä tulevaa vahinkoa. Varsinkin myöhemmillä tasoilla, kun vastuksesta tulee yhä voimakkaampaa, tarvitset kaikkia oppimiasi taitoja selviytyäksesi.

Vaikka mikään ei voi todella olla tielläsi, Rio Rexin 12 tason aikana saamasi hellittämättömät hyökkäykset tarkoittavat, että sinun on aika ajoin parannuttava. Tätä varten sinun on syötävä tielläsi olevat ihmiset.

Pelaa hurjana dinosauruksena, kun pelaat Rio Rexiä osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rio Rex? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä