Rope Bawling

Astu maailmaan Rope Bawling ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Rope Bawling on mielenkiintoinen ja hauska arcade-peli, jonka lähtökohta on yksinkertainen. Sinulla on keilakaukalo jossain ilmassa, ja sinun on katkaistava köysi, jotta se pääsee kohti keiloja. Sinun on poistettava kaikki nastat pelilaudalta tai ainakin kaadettava ne, riippuen tasosta. Tämä on oikea tapa voittaa, ja se tuo mukanaan hyvin mukaansatempaavan, ainutlaatuisen pelattavuuden.

Pelissä on kymmeniä tasoja, ja joka kerta sinulla on uusi aloituspaikka. Pallo voi roikkua aivan ylhäällä, tai se voi itse asiassa liikkua, koska se roikkuu tuossa köydessä. Se on jännittävä ja nautinnollinen, hauska kokemus kaikille, jotka haluavat paitsi nähdä, kuinka monta tappia he pystyvät lyömään, myös kokeilla ja yrittää poistaa ne kaikki pelilaudalta.

Jos jäät jumiin epäonnistuneen keilapallon heiton jälkeen, voit aina yrittää uudelleen. Rope Bawling tarjoaa rajattomasti kokeiluja jokaiselle tasolle. Se tarkoittaa, että voit kokeilla, kokeilla uusia strategioita ja nähdä, mikä toimii. Voit aloittaa pelaamisen Rope Bawling heti osoitteessa Pelitpelit.fi, joten kannattaa kokeilla sitä ja testata keilailutaitojasi aivan uudella tavalla.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta napsauttaaksesi ja pyyhkäise, jos käytät tietokonetta, tai pyyhkäise vain näyttöä, jos pelaat mobiililaitteella, katkaistaksesi keilapalloa pitelevän narun. Katkaise se oikeaan aikaan ja käytä painovoimaa osuaksesi kaikkiin keilapalloihin, jotka on sijoitettu alustoille.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rope Bawling? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.