Rope Bawling 2

Astu maailmaan Rope Bawling 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Oletko koskaan yrittänyt pelata keilaa köydellä? Tämä jatko-osa kuuluisaksi tulleelle Rope Bawlingille tuo mukanaan entistäkin enemmän tasoja, joilla voit testata keilailutaitojasi. Tavoite on sama kuin aina, sinun on katkaistava keilapalloa pitelevä köysi ja ohjattava sitä niin, että se kolhii kaikki keilat. Tämä on odotettua vaikeampaa, ja Rope Bawling 2 lisää vielä enemmän uusia tapoja, joilla voit testata taitojasi.

Jos luulit, että Rope Bawlingin tasot eivät riittäneet, niin Pelitpelit.fi on juuri sitä, mitä olet pyytänyt: Rope Bawling 2, jatkoa suositulle ja hauskalle pulmapelille, joka tuo mukanaan jo tuntemasi ja rakastamasi klassiset säännöt, mutta lisää myös uusia elementtejä, jotka tuovat peliin uusia tasoja hauskuutta. Lähtökohta pysyy samana, ja sinun on edelleen kaadettava keilat, jotka on sijoitettu tason eri alustoille, mutta kaadat ne käyttämällä köyttä, painovoimaa (jonka voit jopa ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä palapelien ratkaisemiseksi) ja luovaa ajattelua.

Tällä kertaa on uusia esteitä, ja voit jopa hallita painovoimaa. Tämä tuo peliin aivan uuden tason, ja se tarjoaa sinulle uskomattoman määrän ideoita tutkittavaksi ja kokeiltavaksi. Jos olet innostunut keilailusta, löydät Rope Bawling 2 erittäin hauskan ja myös erittäin luovan ja hauskan.

Jokainen taso on erilainen kuin edellinen, ja ne nostavat panosta vaikeustasossa. Juuri se tekee Rope Bawling 2 niin mukaansatempaavan ja mukaansatempaavan pelin, se on uskomattoman hauska ja yksi parhaista peleistä, joissa voit testata keilailutaitojasi. Voit pelata Rope Bawling 2 juuri nyt osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta köyden leikkaamiseen ja vuorovaikutukseen painikkeiden kanssa, jos käytät tietokonetta, tai napauta tai pyyhkäise näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rope Bawling 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.