Roulette Royale

Astu maailmaan Roulette Royale ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista erilaiset pelit!

Ruletti on klassinen uhkapeli, joka on herättänyt paljon tunteita siinä, joka on sitä pelannut: suurista iloista masentaviin tappioihin, ruletti on jokaisen kasinon peruskamaa. Kun pelaat Roulette Royale, pääset kokemaan joitakin näistä tunteista, mutta kun pelaat Pelitpelit.fi, rahasi eivät ole vaarassa. Mutta vaikka onneksi Roulette Royale pelissä panostamasi rahat ovat virtuaalisia, säännöt ovat samat, ja panostaminen arvoon ja sen jälkeen hengästyneenä katsominen, suosiiko ruletti sinua vai ei, on edelleen täällä. Ruletti on luonteeltaan arvaamaton, ja Roulette Royale -palvelussa saat esimakua siitä, miten onni (ja rahasi) riippuu jokaisesta kierroksesta.

Voittaaksesi ruletissa sinun on ensin valittava, mihin numeroihin odotat pallon laskeutuvan, kun sen pyöräytys on päättynyt. Ruudun alareunassa näet joitakin termejä, jotka eivät ehkä ole sinulle tuttuja: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Kukin näistä ilmaisee pyörän osan. Jos haluat valita, mille numerolle haluat panostaa rahasi, sinun on napsautettava vastaavaa merkkiä taulukosta. Valitse se useita kertoja kasvattaaksesi panostasi. Jos haluat kasvattaa panostussirun arvoa, voit valita eri sirun ruudun vasemmasta reunasta. Näet kuinka paljon rahaa sinulla on jäljellä näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet valmis kokeilemaan onneasi, napsauta Spin-painiketta, joka sijaitsee ruudun oikeassa alaosassa. Nyt kaikki on poissa hallinnastasi, ja voit vain toivoa, että voitat vedon.

Pelaa virtuaalista rulettia osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, onko sinulla onnea vai ei.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin elementtien kanssa, jos käytät tietokonetta. Jos käytät mobiililaitetta, voit olla vuorovaikutuksessa pelin kanssa napauttamalla näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Roulette Royale? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta erilaiset pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.