Stack Tower

Astu maailmaan Stack Tower ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Aseta erimuotoisia ja -kokoisia palikoita rakentaaksesi taivaalle ulottuvan rakenteen Stack Tower, hauskassa pulmapelissä, jossa tason voittaminen edellyttää, että osaat arvioida rakenteen vakauden oikein ja että pystyt ottamaan laskelmoituja riskejä. Et tiedä, minkälainen palikka sinun on sijoitettava seuraavaksi, joten varmista, että otat tämän huomioon jokaisessa sijoituksessa. Yksikin virhe johtaa tason välittömään uudelleenkäynnistymiseen. Ethän sinäkään halua, että taivaalta putoaa valtavia palikoita.

Kun olet oppinut Stack Tower-säännöt, jokainen palikan sijoittaminen on jännittävä kokemus, koska sinun on mukautettava rakennussuunnitelmasi sen mukaan, mitä palikoita saat. Mutta riippumatta siitä, miltä lopullinen rakennelmasi näyttää, huokaat aina helpotuksesta, kun huomaat, että olet lähellä maaliviivaa ja pystyt sijoittamaan viimeisen palikan ilman katastrofaalisia seurauksia. Erilaisilla ainutlaatuisilla tasoilla Stack Tower saa sinut harkitsemaan jokaista liikettäsi, mutta tämä haaste on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden ansiosta peliä on hauska pelata. Myös musiikki ja grafiikka luovat yhdessä rentouttavan kokemuksen.

Luo mielenkiintoisia rakenteita Stack Tower -pelissä ja tee kaikki sen tasot loppuun, kun pelaat sitä Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Valitse hiirellä, mihin haluat sijoittaa palikan, ja paina hiiren vasenta painiketta asettaaksesi seuraavan palikan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stack Tower? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.