Save My Pumpkin

Astu maailmaan Save My Pumpkin ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Valmistaudu lumoavaan Halloween-aiheiseen seikkailuun osoitteessa Save My Pumpkin, joka on innolla odotettu jatko-osa rakastetulle pelille, joka on valloittanut pelaajien sydämet kaikkialla maailmassa. Pelistä on tullut nuorten ja nuorten suosikki, koska se on pelottava ja mukaansatempaava. Tässä jännittävässä jatko-osassa tehtäväsi on pelastaa piirustustaiteen avulla piiritetty, mutta selvästi karmiva kurpitsa. Voit laittaa piirustustaitosi koetukselle ja luoda kurpitsan ympärille välttämättömiä esteitä suojellaksesi sitä välittömältä vaaralta. Haasteena on olla sekä varovainen että nopea, sillä uhkaava vaara on todellinen. Oletko valmis lähtemään pelastamaan karmean? Jos näin on, sukelletaan lumovaan maailmaan Save My Pumpkin.

Save My Pumpkin kutsuu pelaajat mukaansa tempaavaan maailmaan, joka on täynnä Halloweenin aavemaista viehätystä. Täällä haasteena on kykysi valjastaa piirtämisen voima pelastaaksesi kurpitsan, joka on pahassa pulassa. Piirustustaitosi joutuvat koetukselle, kun loihdit kurpitsan selviytymisen kannalta välttämättömiä suojaavia esteitä. Voit sanoa, että Save My Pumpkin on luova seikkailu, joka vaatii sekä taitoa että tarkkuutta ja tarjoaa mahdollisuuden haastaa luovuutesi ja nopean ajattelukykysi. Jokaisella tasolla paljastuu uusia haasteita ja yllätyksiä, mikä tekee jokaisesta pelihetkestä ihastuttavan, pelottavan seikkailun. Save My Pumpkin on loistava tapa uppoutua Halloween-henkeen ja harjoittaa mieltäsi hauskalla ja opettavaisella tavalla osoitteessa Pelitpelit.fi.

Oletko siis valmis lähtemään tälle kiehtovalle matkalle pelastaaksesi pelottavan kurpitsan osoitteessa Pelitpelit.fi? Kutsu kokea halloweenin taika ja koetella taitojasi ihastuttavassa ja pelottavassa seikkailussa on aina läsnä osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Aloita suojaviivan piirtäminen hiiren vasemmalla painikkeella ja vapauta painike luodaksesi rakenteen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Save My Pumpkin? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.