School Miss Popularity

Astu maailmaan School Miss Popularity ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Hei, fashionistat! Valmistaudu loistamaan School Miss Popularity -pelissä, joka on siistein pukeutumispeli tytöille! Autat kuutta kaunista lukiolaisneitoa valmistautumaan koulunsa äärimmäiseen suosiokilpailuun. Näillä tytöillä on muotia, ja he tarvitsevat apuasi varmistaakseen, että heidän asunsa ovat huippuluokkaa!

Käytössäsi ovat uusimmat vaatteiden, kenkien ja asusteiden trendit, joten voit luoda jokaiselle tytölle ainutlaatuisen lookin. Kun olet koonnut täydellisen asun, on aika tehdä vaikutus suosittuihin poikiin, jotka arvostelevat kilpailua. He arvostelevat jokaisen tytön asun, joten varmista, että valitset viisaasti!

Korkeimman pistemäärän saanut tyttö kruunataan koulun kuningattareksi, ja hänen asustaan puhutaan koko kaupungissa. Valmistaudu siis näyttämään muotoilutaitosi ja auta näitä tyttöjä voittamaan koulun Miss Suosion titteli!

Oletko valmis nauttimaan tästä hienosta muotipelistä? Mennään!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö School Miss Popularity? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.