Bestie Birthday Surprise

Astu maailmaan Bestie Birthday Surprise ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Hei, fashionistat ja juhlien ystävät! Meillä on sisäpiirin tietoa kaupungin kuumimmasta uudesta pelistä, Bestie Birthday Surprise. Valmistaudu sukeltamaan ystävyyden, muodin ja upeuden maailmaan! Tässä pelissä juhlitaan ystävyyden voimaa ja tehdään jonkun erityisestä päivästä unohtumaton.

Tapaa päähenkilömme, synttärisankari itse, joka on masentunut, koska hän luulee, että hänen parhaat ystävänsä ovat unohtaneet hänen suuren päivänsä. Hän ei kuitenkaan tiedä, että hänen kolme parasta ystäväänsä suunnittelevat salaa kaikkien aikojen eeppisimmät yllätysjuhlat! Sinun, pelaajan, tehtävänä on auttaa jokaista BFF:ää valitsemaan päähenkilön yltäkylläisestä vaatekaapista upea juhla-asu sekä täydellinen kampaus, asusteet ja korut. Eikä unohdeta virheetöntä meikkiä, joka viimeistelee ilmeen!

Kun BFF:t ovat pukeutuneet täydellisesti, on aika suunnata synttärisankarin luokse ja järjestää hänelle elämänsä yllätys. Kuvittele hänen ilonsa, kun hän avaa oven ja näkee kolme parasta ystäväänsä seisomassa siellä lahjavuorten kanssa! Synttärisankari on hemmoteltu valinnoillaan kimaltelevista koruista trendikkäisiin muotituotteisiin.

Mutta yllätykset eivät lopu tähän! Pelaajana sinulla on tärkeä tehtävä valita näyttävä asu, joka saa kaikki hengästymään, kun synttärisankari astuu ulos. Tarkalla muotitajullasi ja moitteettomalla maulla sinulla on valta saada tyttö loistamaan kuin supertähti. Muista myös täydellinen meikki, joka sopii täydellisesti asuun!

Ja tässä on vielä kirsikka kakun päällä: sinulla on tilaisuus vangita tämä taianomainen hetki tallentamalla kuva neljästä bestiksestä, jotka kaikki ovat pukeutuneet sinun ansiostasi! Siinäpä vasta muisto, jota voit vaalia ikuisesti.

Valmistaudu siis unohtumattomaan seikkailuun, joka on täynnä muotia, ystävyyttä ja fantastisia yllätyksiä Bestie Birthday Surprise ei ainoastaan viihdytä sinua tuntikausia, vaan se myös opettaa sinulle todellisen ystävyyden arvon, toisten juhlimisen merkityksen ja sen, miten pieni määrä rakkautta ja vaivaa voi tehdä jonkun päivästä unohtumattoman.

Lataa peli nyt ja anna muotihulluuden ja syntymäpäivän ilon alkaa! Valmistaudu juhlimaan kuin koskaan ennen ja muista, että ystävät, jotka yllättävät yhdessä, pysyvät yhdessä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bestie Birthday Surprise? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.