Shopping Mall Tycoon

Astu maailmaan Shopping Mall Tycoon ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista hallinta pelit!

Suunnittele ja rakenna ostosimperiumi, kun kokeilet Shopping Mall Tycoonia osoitteessa Pelitpelit.fi. Kun olet aloittanut pelaamisen, huomaat pian, että on olemassa lukemattomia päätöksiä, jotka sinun on otettava huomioon yrittäessäsi tulla parhaaksi, ja useimmiten tarvitaan onnen ja huolellisen suunnittelun yhdistelmää, jotta voit todella menestyä tässä erittäin kilpaillussa liiketoiminnassa.

Valitse useista rakennuksista ja päätä, mikä niistä on paras tietyssä paikassa. Pidä budjettia tarkkaan silmällä ja yritä tasapainottaa käytettävissä oleva raha ja sen sijoittaminen yrityksesi kasvattamiseen.

Vaikka markkinat ovat hyvin kilpaillut, huolellisella suunnittelulla sinulla on aina mahdollisuus menestyä. Suunnittele seuraava liikeideasi Shopping Mall Tycoonin avulla!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Shopping Mall Tycoon? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta hallinta pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.