Sliding Slide

Astu maailmaan Sliding Slide ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Jos pidät pulmapeleistä, Sliding Slide tarjoaa sinulle varmasti haastavan ja hauskan kokemuksen. Tässä liukupalapelissä sinun tehtävänäsi on järjestää palapelin palat uudelleen, jotta saat luotua tietyn maiseman purkamattoman version. Kuten pelin nimi antaa ymmärtää, Sliding Slide -pelissä sinun on liu'utettava paloja ympäriinsä pelilaudalla. Tämä tarkoittaa, että et voi vain valita haluamaasi osaa ja asettaa sitä laudalle. Sinun on järjestettävä lauta huolellisesti uudelleen joka kerta, kun haluat tehdä siirron. Tämä lisää haastetta, sillä vaikka keksisitkin ratkaisun osoitteessa Sliding Slide, ratkaisun löytäminen ei välttämättä olekaan niin yksinkertaista.

Sliding Slide on lukuisia tasoja, joilla voit harjoittaa muistia ja logiikkataitojasi, ja sen lisäksi voit valita kolme vaikeustasoa kullekin pulmalle, jonka haluat ratkaista. Näiden vaikeustasojen välinen ero määräytyy sen mukaan, kuinka monta palaa sinun täytyy liu'uttaa ympäriinsä. Tietenkin useampi liukuva palapelin pala lisää haastetta huomattavasti. Samalla se saattaa myös lisätä tyytyväisyyttä jokaiseen ratkaisemaasi tasoon. Sinun ei tietenkään tarvitse aloittaa vaikean palapelin ratkaisemista, vaan voit edetä tähän vaikeusasteeseen.

Nauti hauskasta pelistä, joka testaa kärsivällisyyttäsi ja organisointikykyäsi osoitteessa Pelitpelit.fi ja kokeile Sliding Slide.

Miten pelataan

Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella tai napauta näyttöä (jos käytät mobiililaitetta) liu'uttaaksesi palapelin paloja ympäriinsä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sliding Slide? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.