Farm Fun

Astu maailmaan Farm Fun ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Kevät on täällä, ja Pelitpelit.fi on valmistellut paljon hauskoja pelejä, joita on mukava pelata tänä vuodenaikana. Yksi tällainen peli on Farm Fun, jossa pääset järjestelemään maatilan eläimiä pelissä, joka haastaa logiikkasi ja organisointitaitosi. Suuren maatilan pitäminen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, ja Farm Fun -pelissä pääset siirtämään maatilan eläimiä huolellisesti ja järjestyksessä. Farm Fun tavoitteena on varmistaa, että kaikki eläimet pääsevät ulos suljetulta alueelta ja omaan navettaansa. Niiden ja niiden määränpään välissä on kuitenkin paljon esteitä, ja on sinun tehtäväsi varmistaa, että ne saapuvat haluttuun paikkaan.

Puskista, tynnyreistä, aidoista ja jopa siitä, että eläinten on kierrettävä toisiaan, on paljon työtä Farm Fun. Mutta älä hätäänny, sillä voit aina yrittää uudelleen Pelitpelit.fi. Lisäksi Farm Fun tuo lisää vaihtelua antamalla sinulle mahdollisuuden luoda pareja samantyyppisistä eläimistä, joten voit ottaa huomioon ylimääräisen strategiakerroksen, kun järjestät maatilaasi. Eläimet voivat liikkua eteen- tai taaksepäin, ja varsinkin myöhemmillä tasoilla sinun on tehtävä monimutkaisia liikkeitä saadaksesi eläimet irti ja siirtyä navettaan. Samalla kun tasot vaikeutuvat, myös tilanhallinta paranee.

Pelaa hauskaa ja rentouttavaa pulmapeliä osoitteessa Pelitpelit.fi ja järjestele maatilan eläimiä, kun pelaat Farm Fun.

Pelaaminen

Valitse eläin painamalla hiiren vasenta painiketta ja siirrä hiirtä hiiren vasenta painiketta painettuna siihen suuntaan, johon haluat eläimen siirtyvän. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta eläimiä ja pyyhkäise sen sijaan siihen suuntaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Farm Fun? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.