Soldier Legend

Astu maailmaan Soldier Legend ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Varastoi ammuksia ja valmistaudu varmistamaan, ettei muukalaisinvaasio valloita Maata ja saa ne katumaan päätöstään valita planeettamme seuraavaksi kohteekseen. Pelissä Soldier Legend astut rohkean sotilaan, legendaarisen sotilaan saappaisiin, jonka on taisteltava käyttäen kaikkia käytettävissään olevia taitoja vihollisen uhan eliminoimiseksi. Mutta et ole yksin, sillä käytössäsi on aseita. Paljon ja paljon aseita. Eikä vain sitä, vaan sinulla on käytettävänäsi ilmaiskuja, miinoja ja muita eksoottisia laitteita, jotka on tehty tuhoamaan kaikki tielläsi olevat.

Saadaksesi käyttöösi kaikenlaisia valtavan tehokkaita aseita, sinun on eliminoitava vihollisesi. Tämä saa heidät pudottamaan kolikoita, joilla voit ostaa aseita ja muita tuhoamisvälineitä. Tarvitset todella kaiken mahdollisen avun, sillä muukalaiset tulivat tähänkin taisteluun valmistautuneina, mukanaan kaikenlaisia erilaisia joukkoja, joilla on erilaisia voimia ja aseita. Älä siis luule, että Soldier Legend -pelissä sinun tarvitsee vain painaa liipaisinta ja katsoa, miten luodit lentävät, sillä sinun on sopeuduttava sinua vastaan hyökkääviin vihollisiin ja asetettava tärkeysjärjestykseen, mikä niistä on eliminoitava ensin. Toinen syy siihen, että sinun on oltava varovainen luodin ampumisen kanssa, on se, että sinun on ladattava aseesi säännöllisesti uudelleen. Ja jos jotain et halua, kun muukalaiset parveilevat paikallasi, on se, että joudut lataamaan aseesi uudelleen.

Valmistaudu eliminoimaan avaruusolioita, kun pelaat Soldier Legend osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, millaisen pistemäärän pystyt saavuttamaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Soldier Legend? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.