Scorpion Solitaire

Astu maailmaan Scorpion Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Scorpion Solitaire on hauska korttipelityyppi, joka on kestänyt aikaa ja tarjonnut lukemattomia tunteja viihdettä monille ihmisille, jotka haluavat paeta tylsyyttä ympäri maailmaa. Sen yksinkertaiset säännöt ja yksinkertainen mutta tehokas grafiikka voivat osoittautua juuri siksi, mitä tarvitset aina, kun haluat paeta hetkeksi ja rentoutua hauskalla mutta haastavalla tavalla.

Säännöt ovat samat, jotka tunnet jo muista suosituista pasianssipeleistä, ja sinun on pinottava kortit niiden arvojärjestyksessä. Sääntöjen tuttuus on kuitenkin hyvä asia Scorpion Solitaire-pelin kohdalla, sillä se tarkoittaa, että se on hyvä valinta, kun haluat pelata jotain, jonka säännöt tunnet. Lisäksi se, että se ei rasita refleksejäsi, on myös hyvä asia, koska voit tehdä muita asioita pelatessasi peliä. Kolme erilaista vaikeustasoa antavat juuri tarpeeksi mukautusmahdollisuuksia, jotta saat juuri oikean määrän haastetta.

Pelaa klassista peliä Scorpion Solitaire osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta pistettä pystyt saamaan.

Pelaaminen

Jos käytät PC:tä, käytä hiiren vasenta painiketta korttien valitsemiseen ja siirtämiseen, ja jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Scorpion Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.