Spin Soccer 3

Astu maailmaan Spin Soccer 3 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Jalkapallokausi on täydessä vauhdissa osoitteessa Pelitpelit.fi! Pelaa Spin Soccer 3, hauskaa peliä, jossa yhdistyvät jalkapallon säännöt ja pulmapelin säännöt. Tästä ainutlaatuisesta yhdistelmästä saat varmasti jotain, joka saa sinut arvostamaan näitä molempia pelityyppejä enemmän. Ja luultavasti jättää sinulle halun kaivaa pallo kaapista ja mennä pelaamaan jalkapalloa ystävien kanssa.

Kuten missä tahansa tämän suositun urheilulajin ottelussa, myös Spin Soccer 3 -pelissä sinun on saatava pallo maaliviivan yli käyttämällä älyäsi ja taitojasi. Mutta sen sijaan, että käyttäisit pelaajia maalien tekemiseen, tässä sinun on pyöritettävä alustoja, joille jalkapallo on sijoitettu joko vasemmalle tai oikealle, ja käytettävä painovoimaa päästäksesi seuraavalle tasolle. Ei sillä, etteikö painovoima olisi suuri tekijä myös oikeassa urheilussa, mutta osoitteessa Spin Soccer 3 pääset todella näkemään, kuinka tärkeä tämä voima voi vaikuttaa pallon lentorataan.

Erilaisilla ainutlaatuisilla tasoilla, joilla on kaikenlaisia hauskoja haasteita säännöllisin väliajoin, Spin Soccer 3 on loistava tapa rentoutua ja valmistautua pian alkaviin eri mestaruuskilpailuihin. Katso, kuinka monta maalia pystyt tekemään ja suorittamaan kaikki tasot loppuun, kun pelaat Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta joko ruudun vasemmalla tai oikealla puolella pyörittääksesi alustoja haluamaasi suuntaan. Tai jos haluat käyttää näppäimistöä, voit myös käyttää vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä alustan suunnan muuttamiseen. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä joko vasemmalla tai oikealla puolella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Spin Soccer 3? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.