Squid Challenge

Astu maailmaan Squid Challenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Olet katsonut sarjan, josta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, ja nyt on aika kokeilla peliä. Osoitteessa Squid Challenge pääset pelaamaan legendaarisesta korealaisesta sarjasta kuuluisaa Red Light, Green Light -peliä. Kauniilla 3D-grafiikalla renderoituna voit tuntea osan siitä jännityksestä, jota hahmot ovat pelatessasi tunteneet.

Voittaaksesi tämän pelin, refleksisi ja tarkkaavaisuutesi on todella oltava valmiina toimintaan, sillä kaikki voi muuttua yhdessä lyhyessä hetkessä, ja se voi olla ero voiton tai tappion välillä. Myös kärsivällisyys on elintärkeää Squid Challenge.

Säännöt ovat yksinkertaiset, sinun on edettävä maaliin, kun kentän toiseen päähän sijoitettu robottinukke on kääntänyt selkänsä kilpailijoille. Kun näet, että robotti kääntyy sinuun päin, se tarkoittaa, että sinun on pysähdyttävä nopeasti. Osallistuja, joka ei ole onnistunut pysähtymään, ammutaan alas.

Vaikka säännöt ovat yksinkertaiset, tämän pelin voittaminen osoittautuu silti haasteelliseksi. Astu areenalle osoitteessa Pelitpelit.fi ja selvitä haaste Squid Challenge.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Squid Challenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.