Ram The Yoddha

Astu maailmaan Ram The Yoddha ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Jos mietit, miten Robin Hoodista tuli Englannin paras jousiampuja, voit luultavasti arvata, että se johtui hänen jatkuvasta harjoittelustaan jousen kanssa. Ram The Yoddha antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella tähtäämistäsi ja taitojasi jousen kanssa, joten pelin lopussa voit saada tuntumaa siitä, miltä todellinen mestaruus tuntuu.

Pelissä Ram The Yoddha pelaat Lord Ramina, suurena jousimiehenä, jonka on tuhottava maahasi hyökkäävä paha armeija. Torjuaksesi hyökkääjät sinun on tähdättävä ja ammuttava heitä niin nopeasti kuin pystyt, sillä jokainen laukaus on ajastettu, ja ajastin nollautuu vasta, kun olet ottanut laukauksen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voit kohdella jousiasi kuin konekivääriä, sillä sinulla on rajoitettu määrä nuolia.

Tasolle ilmestyy aika ajoin erikoisvoimia, ja jos onnistut osumaan niihin, saat erikoiskyvyn, jota voit käyttää tason puhdistamiseen vihollisista paremmin. Ja jos tähtäät päähän, voit välittömästi kaataa vihollisen.

Pidä hauskaa Pelitpelit.fi hauskan jousiammuntapelin parissa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ram The Yoddha? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.