Stick Duel Battle

Astu maailmaan Stick Duel Battle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Taistele rohkeasti raaoissa taisteluissa, kun astut verisille areenoille osoitteessa Stick Duel Battle. Tässä pelissä ei oteta vankeja, ja kierroksen päätteeksi joko sinä tai vastustajasi on pystyssä. Pelissä on paljon erilaisia aseita, joilla voit tuhota vihollisesi, ja Stick Duel Battle antaa sinun ilmaista luovasti, miten haluat lopettaa vastustajasi.

Sinun on myös hallittava ympäristön ulkoasu ja asetettava ansoja saadaksesi yliotteen. Ja koska jokainen kartta on erilainen, sinun on jatkuvasti sopeuduttava taistelukenttään voittaaksesi. Voittaaksesi pelin sinun on ensin saavutettava pistemäärä 5, ja voit pelata joko yksin, tietokoneen ohjaamaa vastustajaa vastaan tai ystävääsi vastaan.

Kiihkeän toimintansa ja kilpailullisen luonteensa ansiosta Stick Duel Battle tarjoaa varmasti lukemattomia tunteja hauskaa, joten käy osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuka on paras.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stick Duel Battle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.